O podjetju Gama trgovina d.o.o.

Gama trgovina, d.o.o. je trgovsko podjetje, specializirano za uvoz, prodajo in distribucijo brezalkoholnih in alkoholnih pijač prestižnih blagovnih znamk. Podjetje že od samih začetkov teži k najvišji kakovosti na vseh področjih delovanja, kar se odraža tudi v naši ponudbi. Izbirajte med široko paleto izdelkov svetovno znanih, prestižnih znamk alkoholnih in brezalkoholnih pijač ter med različnimi vrstami kostariške kave.

Začetki podjetja segajo v leto 1990, ko je Gama pričela z uvozom piva. V letu 2000 je v Slovenijo pripeljala Evian in Twinings, leta 2007 pa je prevzela vlogo distributerja konjakov Camus. Danes se podjetje Gama lahko pohvali kot najstarejši distributer piva v Sloveniji.

Po dveh desetletjih nenehnega razvoja in rasti svojim kupcem po vsej Sloveniji nudimo najboljše izdelke in storitve. Hitra dostava preko lastne distribucijske mreže, takojšna tehnična pomoč in servis točilnih naprav, oskrba s promocijskim materialom ter pomoč pri izvedbi promocijskih aktivnosti, svetovanje in izobraževanje osebja so le nekatere ključne točke našega uspeha.

Stalne stranke podjetja so vsi veliki trgovski sistemi, gostinski lokali, klubi, društva, pogosto pa tudi organizatorji sejmov, koncertov, športnih dogodkov in drugih prireditev, saj se Gama ponaša z izredno bogato ponudbo izbranih vrst piva, žganih pijač, vode, čajev in kave, ki lahko zadosti potrebam in željam najzahtevnejših kupcev ali obiskovalcev.