Cafe Britt

Kava Britt sodi med najbolj prepoznavne kostariške kave predvsem zaradi svoje visoke kvalitete ter okoljsko in družbeno odgovornega procesa pridelave.

Z uravnoteženim izborom visoko kvalitetnih kavnih zrn Arabike z najboljših plantaž, tradicionalnimi pražili, finimi mlini in zahtevano visoko kakovostjo proizvodov, Café Britt združuje bogato kostariško naravno in kulturno dediščino ter tako ustvarja unikatne okuse kave za nepozaben užitek ob vsaki skodelici.

ESPRESSO

zavoj 908 g

Kavna zrna te okusne kave prihajajo s kostariških gora. Počasi pražena kava je prepoznavna zaradi svoje naravne sladkosti in posebne lastne arome jabolk in divjih rož.

ORGANIC

zavoj 340g

Kava Britt Organic je mešanica kavnih zrn s kostariških plantaž, kjer za plemenitenje zemlje uporabljajo 100% naravne materiale. Zaradi mešanice zrn vzgojenih na različnih podlagah se v tej kavi združujejo
lahkotnost, svežina in podoživljajoč okus, ki ga zaznamuje aroma lovorja in jabolk.

TARRAZU

zavoj 908g

Gurmanska kavna mešanica Tarrazu Monteciel je pripravljena iz kavnih zrn gojenih na visoki nadmorski višini v bogati vulkanski prsti. Rožno nabrana, na soncu sušena zrna dajejo močno kavo intenzivnega okusa, v kateri se prelivajo naravne sadne in kakavove arome.

BREZKOFEINSKA

kapsule

Brezkofeinska kava Britt je posebna zaradi svojega močnega okusa, ki ne daje občutka brezkofeinske kave. Kavna zrna so obdelana po posebnem postopku na vodni osnovi, ki v zrnih ohrani popolno naravno aromo.