CIMET clubbing z okusom (19.9.2015)

Po izletu na morsko obalo, se zvok pristne house glasbe vrača tja, kjer se je zgodba začela. V smeri iskanja nove glasbene izkušnje, polne čiste ekstravagance in mistike, se tokrat seli na unikatno lokacijo. Lokacijo, ki v mestu predstavlja sopomenko dobremu počutju in ugledu. V skladu z mistiko, bo do zadnjih trenutkov le ta ostala skrita.

Tudi tokratni večer ne bo izjema. Naš cilj bo kot vedno zadovoljiti še tako zahtevne ljubitelje elektronske glasbe in po koncu preusmeriti njihovo razmišljanje na novo zgodbo, ki bo vsekakor sledila.

Ena od posebnosti našega koncepta je raznolikost. Raznolikost je v svetu elektronske glasbe vrlina, ki loči dobrega artista od ostalih. Iz tega razloga tokrat rdečo nit Cimeta prepuščamo dvojcu, ki sliši na ime ZWEIN.

ZWEIN je DJ-ski duo, ki ga natančneje predstavljata imeni Nemanja Tankosić in Nenad Jovanović. Zvoki, ki okarakterizirajo njune sete so raznoliki, od mračnih deep melodij preko energičnega tech housa do pravega techna. S svojimi deli sta skozi relativno kratek čas pridobila rezidenco in postala del zgodbe v legendarnih beograjskih klubih kot so The Tube, Mladost in nenazadnje Lasta, kjer sta to poletje spisala pravljico, ki sliši na ime Matinee @ Lasta.

Skozi svoje udejstvovanje sta vrtela ob boku največjim in trenutno najbolj aktualnim piscem zgodbe o pristni elektronski glasbi - Solomun, Guy J, Claptone, Hot Since 82, Hobo, Deetron, Kenny Larkin, Oliver $, Tube & Berger, Blondish, Sonny Fodera in drugi.

V noč nas bo tokrat uvedel domačin MINOX, ki je v preteklosti sodeloval s številnimi znanimi, tako slovenskimi kot tudi tujimi DJ-i: Sharam, UMEK, Oxia, Deepgroove, Moonbotica, Mason, Paolo Barbato, Belocca, Mike Vale, itd...zgodbo pa zaključil boter in rezident CIMET-a, MATT THE HOUSE FOX.

Več informacij:

https://www.facebook.com/events/408999112642721/
http://www.cimet-clubbing.si/